Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd.είναι η κατασκευαστική μονάδα που ειδικεύεται σε εξοπλισμό για το σχηματισμό ψυχρών κυλίνδρων και σε αυτόματη γραμμή παραγωγής.Μηχανή στρογγυλοειδούς στρογγυλοειδούς και μηχανή στρογγυλοειδούς στρογγυλοειδούς για κατασκευές δομών από ελαφρύ χάλυβα, μηχανή σχηματισμού δαπέδου, γραμμή παραγωγής σάντουιτς, γραμμή σχηματισμού κυλίνδρων με ταχεία προστατευτική γραμμή και διάφορα είδη πλήρως αυτόματου εξοπλισμού σχηματισμού κυλίνδρων με ψυχρή κάμψη.
Έχουμε εγκρίνει την πιστοποίηση CE, η έννοια "έλεγχος κάθε διαδικασίας και τελειοποίηση όλων των προϊόντων" είναι καμπυλωμένη στο μυαλό όλων.Οι προβληματικές μηχανές δεν θα παραδοθούν ποτέ στον πελάτη..
Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εξαγωγή και γνωρίζουμε πολύ καλά τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών τόσο από τις αναπτυσσόμενες όσο και από τις ανεπτυγμένες χώρες.και να παρέχει σε μεγάλο αριθμό πελατών με ικανοποιητικό σχέδιο σχεδιασμούΤώρα τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από120 χώρες και περιοχές του κόσμου, και καθιερώθηκε μια μακροπρόθεσμη συνεργατική σχέση με τους πελάτες.Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια αληθινή συνεργασία δεν τελειώνει ποτέ με την παράδοση των αγαθών και μια ικανοποιητική υπηρεσία μετά την πώληση μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά..
Είμαστε πρόθυμοι να προωθήσουμε τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον κόσμο και να κάνουμε θετική εργασία για την ενίσχυση της φιλίας μεταξύ των ανθρώπων από διαφορετικές χώρες.Εσύ κι εγώ, χέρι-χέρι.Δημιουργήστε το λαμπρό μέλλον μαζί!

 

ΔιάλεξεΗ Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd.αξίζει την εμπιστοσύνη σου.
Κατασκευάζουμε μηχανή σχηματισμού κυλίνδρων υψηλού επιπέδου για εξαγωγή για σχεδόν 20 χρόνια.

Τα μηχανήματα μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.
Διατήρησε καλές σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ιστορία μας
Το 1998, αρχίσαμε την κατασκευή του ρόλου κεραμιδιών στεγών που διαμορφώνει τη μηχανή.
Εκείνη τη στιγμή καθιερώσαμε το πρώτο εργοστάσιο: Ρόλος Xianfa Botou που διαμορφώνει το εργοστάσιο μηχανών. (Προκάτοχος του ρόλου Cangzhou Huachen που διαμορφώνει τη Co., το ΕΠΕ μηχανημάτων)


Το 2004, εξαγάγαμε την πρώτη μηχανή στο Ιράκ.


Το 2013, με τη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης διεθνούς εμπορίου, ο ρόλος Cangzhou Huachen που διαμορφώνει τη Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ μπήκε σε την ύπαρξη.


Το εργοστάσιό μας έχει περισσότερο από 20 έτη επαγγελματικού και στερεού ρόλου που διαμορφώνουν το ίδρυμα κατασκευής μηχανών.


Μέσα σε 14 έτη, έχουμε πωλήσει σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές, και έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία εξαγωγής.


Η έννοιά μας είναι «τι κάνουμε είμαστε όχι μόνο εστίαση σε πλήρη μια μηχανή αλλά και τελειοποιούμε κάθε λεπτομέρεια.»

 
Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HC

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 80% - 90%