Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Ο ρόλος Huachen Cangzhou που διαμορφώνει τη Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ είναι ο manufactory στον κρύο ρόλο διαμορφώνοντας τον εξοπλισμό και την αυτόματη γραμμή παραγωγής. Τα κύρια προϊόντα είναι ρόλος χάλυβα χρώματος διαμορφώνοντας τη μηχανή, το κλασσικό βερνικωμένο κεραμίδι διαμορφώνοντας τη μηχανή, τη μηχανή purlin C.Z και το ρόλο καρίνων διαμορφώνοντας τη μηχανή για το ελαφρύ κτήριο δομών χάλυβα, τη γέφυρα πατωμάτων διαμορφώνοντας τη μηχανή, τη γραμμή παραγωγής επιτροπής σάντουιτς, το γρήγορο ρόλο προστατευτικών κιγκλιδωμάτων διαμορφώνοντας τη γραμμή και τον πλήρης-αυτόματο κρύο κάμπτοντας ρόλο διάφορων ειδών διαμορφώνοντας τον εξοπλισμό.
Έχουμε εγκρίνει την πιστοποίηση του CE, η έννοια «έλεγχος κάθε διαδικασία και τελειοποιούμε όλα τα προϊόντα» είμαστε καμμμένοι το καθένα στο μυαλό. Κάθε μηχανή θα είναι μέσω της δοκιμής πρίν αφήνει το εργοστάσιο, οι μηχανές προβλήματος δεν θα παραδοθούν ποτέ στον πελάτη.
Έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας της εξαγωγής και ξέρουμε πολύ καλά για τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών και από στις αναπτυσσόμενες χώρες και τις αναπτυγμένες χώρες, και παρέχουμε σε έναν μεγάλο αριθμό πελατών το ικανοποιητικό σχέδιο σχεδίου. Τώρα τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στις περισσότερες χώρες than120 και περιοχές του κόσμου, και καθιέρωσαν μια μακροπρόθεσμη συνεταιριστική σχέση με τους πελάτες. Σταθερά πιστεύουμε ότι μια αληθινή συνεργασία δεν τελειώνει ποτέ με την παράδοση των αγαθών και η ικανοποιητική υπηρεσία μεταπωλήσεων μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά.
Είμαστε πρόθυμοι να προωθήσουμε τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον κόσμο, και να κάνουμε τη θετική εργασία για να ενισχύσουμε τη φιλία μεταξύ των ανθρώπων από τις διαφορετικές χώρες. Ελπίζουμε ειλικρινά: εσείς και χέρι-χέρι, δημιουργώ το λαμπρό μέλλον συνολικά!

 

Επιλέξτε το ρόλο Cangzhou Huachen διαμορφώνοντας τη Co. μηχανημάτων, το ΕΠΕ αξίζει την εμπιστοσύνη σας.
Κατασκευάζουμε το ρόλο υψηλών προτύπων διαμορφώνοντας τη μηχανή για την εξαγωγή για σχεδόν 20 έτη.

Οι μηχανές μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.
Διατηρημένες καλές συνεταιριστικές σχέσεις με τους πελάτες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ιστορία μας
Το 1998, αρχίσαμε την κατασκευή του ρόλου κεραμιδιών στεγών που διαμορφώνει τη μηχανή.
Εκείνη τη στιγμή καθιερώσαμε το πρώτο εργοστάσιο: Ρόλος Xianfa Botou που διαμορφώνει το εργοστάσιο μηχανών. (Προκάτοχος του ρόλου Cangzhou Huachen που διαμορφώνει τη Co., το ΕΠΕ μηχανημάτων)


Το 2004, εξαγάγαμε την πρώτη μηχανή στο Ιράκ.


Το 2013, με τη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης διεθνούς εμπορίου, ο ρόλος Cangzhou Huachen που διαμορφώνει τη Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ μπήκε σε την ύπαρξη.


Το εργοστάσιό μας έχει περισσότερο από 20 έτη επαγγελματικού και στερεού ρόλου που διαμορφώνουν το ίδρυμα κατασκευής μηχανών.


Μέσα σε 14 έτη, έχουμε πωλήσει σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές, και έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία εξαγωγής.


Η έννοιά μας είναι «τι κάνουμε είμαστε όχι μόνο εστίαση σε πλήρη μια μηχανή αλλά και τελειοποιούμε κάθε λεπτομέρεια.»

 
Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HC

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 80% - 90%